Antimikrobiális alátét cink-oxid bevonattal 39x28 cm

Antimikrobiális alátét cink-oxid bevonattal 39x28 cm
Antimikrobiális alátét cink-oxid bevonattal 39x28 cm-es méretben.
Nem kérek plusz szolgáltatást
Kis értékű csomag kezelési díja +1 500 Ft
1 500 Ft+ÁFA, (1 905 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Egy olyan alátétet kínálunk, melyet bárhová magával vihet, akár az irodai étkezőbe, akár egy a nagy közös tárgyalóasztalhoz. Így biztos lehet benne, hogy Ön által használt felülettel csak Ön érintkezik és ezt is a lehető legnagyobb biztonságra törekedve teszi meg.

Az alátét anyaga elnyűhetetlen, könnyű és hajlítható. Polipropilén fólia, mely rendkívül tartós és szinte elszakíthatatlan. Ezt az anyagot vonjuk be az általunk forgalmazott speciális cink-oxiddal kezelt antimikrobiális védőfóiánkkal.

Ezeknek a fóliáknak a felületét egy speciális kémiai kezelés során ZnO (cink-oxid) anyaggal vonták be, ami segít megakadályozni a káros baktériumok és vírusok terjedését a mindennapi életünkben.
Az antimikrobiális az anyag azon tulajdonságát jelenti, hogy képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat (ideértve a penészgombákat) és vírusokat.

Tisztításához nedves rongyot ajánlunk. Ne használjon fertőtlenítőszereket, mert az csökkentheti a fólia antimikrobiális hatását.

Egyedileg gyártott termék!
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
A0015
Tömeg
200 g/db