Rólunk


Az Expo Dekor Kft. 2006-ban grafikai stúdiójaként és nyomdájaként kezdte meg működését.
Napi kapcsolatban állunk számos reklám- és kreatív ügynökséggel, kiállítás- és rendezvényszervező céggel, dekoratőrrel, grafikussal, kiadóval és számtalan magánjellegű megrendelővel.
Folyamatosan bővülő gépparkunk alapvetően két nagyobb területet fed le.

„Nagyformátumú műhelyünkben” tekercses nyomtatók, táblás nyomtatók, plottervágó gép és az utómunkához szükséges automatizált gépek állnak rendelkezésre. A legkülönbözőbb alapanyagokat tudjuk feldolgozni, legyen az papír, öntapadós alapanyag, vászon, molinó, habkarton tábla vagy akár mágnesfólia.

„Íves nyomtatási műhelyünkben” működő digitális nyomtatóink SRA3-as méretig számtalan típusú papírt tudnak feldolgozni, könyvkötő gépünk a puha és keménytáblás kiadványok előállítását biztosítja. Síkágyas digitális kivágógépünk munkái újabb távlatokat nyithatnak meg ügyfeleinknek.


2020. tavaszán kezdtünk el olyan megoldás után kutatni, ami segítséget nyújthat a napjainkat megnehezítő világjárvány elleni védekezésben. Így találtunk rá arra az egyszerű és költséghatékony megoldásra, melyet Dél-Koreában, Tajvanon és Japánban már 18 éve használnak!

A fertőzések 80%-a érintéssel adható át.

Az évek során Ázsiában egyre hatékonyabb, prevenciós módszerek láttak napvilágot.
Kiváló példa a réz-, vagy cink-oxid bevonatú fólia, melyet a munkavállalók, látogatók által gyakran érintett felületekre lehet elhelyezni!
Mivel a fóliával bevont felület jól látható és tapintható, így a közvetlen hatáson túl biztonságérzetet is nyújt.
A fóliák Dél-Koreában készülnek, közvetlenül a gyártótól szerezzük be. Saját üzemünkben, ipari gépekkel vágjuk a kívánt méretekre.