Bővebb információ

Antimikrobiális védőfólia cink-oxid bevonattal

(védőfólia / öntapadós védőfólia)

A cink-oxid / réz részecskéi közvetlen hatással vannak a mikrobák sejtfelületére, a baktérium-, és vírus sejthártyája a fóliával érintkezve súlyosan sérül, ezután további sejtpusztító folyamatok indulnak be.

Az antimikrobiális védőfóliát egy speciális eljárásban cink-oxiddal (ZnO) kezeljük. A cink-oxid (ZnO) az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség), valamint az EPA (Környezetvédelmi Ügynökség) által általánosan elismert biztonságos (GRAS) anyag, melyet élelmiszer-adalékanyagként is használnak.

Védőfóliánk 99,99% -os antimikrobiális hatást mutat a szuper baktériumok és a mindennapi életben élő baktériumok, például Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Klebsiella pneumonia, Salmonella typhimurium ellen.

Bővebb információ angol nyelven

A speciális fólia használható otthoni környezetben is: például ajtókilincsen, ablaknyitón, íróasztal felületén, lépcsőkorlátokon, mikrohullámú sütő kezelőfelületén, stb.

Az antimikrobiális védőfólia alkalmazása:

1 - Fogjon egy tisztítókendőt és pormentesítse a kiválasztott felületet!
Vágja a védőfóliát az alkalmazásnak megfelelő méretre!

2 - Nem öntapadós típusú: Helyezzen a film szélére kétoldalas átlátszó ragasztószalagot és simítsa rá! Ügyeljen az esetleges légbuborékok eltávolítására is!

3 - Nem öntapadós típusú: Óvatosan távolítsa el a ragasztószalag hátoldaláról a hordozóanyagot és egyszerűen helyezze fel a kívánt felületre!

vagy

3 - Öntapadós típus: Óvatosan távolítsa el a védőfólia hátoldaláról a hordozóanyagot!

4 - Ragasztó típus: Használjon egy plasztik kártyát vagy egy tiszta rongyot és az egyik oldalról indulva simítsa fel a kívánt felületre!

Fontos!

  • Az antimikrobiális védőfólia tisztításához használjon nedves törlőkendőt vagy vizet! Ne permetezzen rá fertőtlenítőszert! Az antimikrobiális hatás megszűnik a fertőtlenítő- vagy egyéb vegyszerek hatására.
  • Cserélje rendszeresen, ha sérült vagy szennyezett a védőfólia felülete!
  • A védőfólia tartóssága függ a napi használat mértékétől. (pl. érintés, húzás, nyomás, stb.)